eller...?

livet är konstigt. jättekonstigt...

du är snart där

fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont

det går bra nu, kompis det går bra nu.

trött men lycklig tjej. trött för att jag fortfarande inte kan somna, av flera anledningar. lycklig för att jag överlevde mitt sjukhusbesök och behöver inte gå dit igen, yeees. och för att det har vart sol. för att det är ljust när man går hem från jobbet. jag har vart totalt bortkommen på jobbet idag, tappat bort saker, påbörjat tusen saker men sen glömt att avsluta dem..

aik-falun på tv, jag är imponerad av falun. det avgörs på straffar, straffar är det värsta jag vet.

jag gör det som jag har lovat mig själv att inte göra?

en gång fick vi spela ihop, det vart succé direkt!



supertrion ni aldrig mer kommer se i KFUM! hitta dom här fantastiskt gamla bilderna från våran första säsong i KFUM. då fick vi spexa till det lite med dessa underbara lagbilder. empa tog ju ut svängen rejält iaf, jag ser mest rädd ut ((och helt ärligt vet jag inte vems klubba det är jag har?)och cissi är alltid cissi med de gula skorna. kärlek till er mina bästa twins <3

hjälp, någon?

måste ta tag i mitt liv. på många sätt! just nu måste jag ta tag i mitt liv på det sätt att att jag måste kunna somna innan tre nån natt iaf. varje natt likadan, varje morgon likadan. även om jag inte går upp före tio nån morgon, vilket inte heller är tidigt så är jag död när klockan ringer. sliten, trött och död! men jag kan inte sova! oftast kommer dom här perioderna när jag jobbar som mest,men nu har det vart ganska lugnt med jobb.det enda som hjälper är en ordentlig fylla. stabilt liv..? vin hjälper mot det mesta.


fortsätter med dom efterblivna bilderna:


dagens ålandsbild:


för att den är så fantastiskt efterbliven. eller bara en massa steg före..?

tjugofem

en helt fantastiskt rolig lördag med jenny! en utgång som satt fint, har tydligen snackat skit om lillsåsas utkast, vad vet jag? hehe. känns lite som att jag inte kan kolla på söderköpings matcher i framtiden..? vilken kväll <3

tjugofem dagar kvar till åland. kfum ställer som vanligt upp med bästa laget, sju toppspelare kan man säga. vi kommer vinna hela skiten..

tålamod

tålamod sofi persson, tålamod. allt löser sig med tålamod. att vänta ut situationer....
varför älskar jag att provocera? eller blir jag bara elak när jag är trött. korta svar irriterar tydligen..
you gave me nothing, now it's all I got

slutet på ett sex års långt förhållande...?

vet ni vad, det sägs att man ska sluta när man är på topp. då borde jag ha slutat efter förra säsongen. nu är årets säsong slut för mig, och coach sa en bra sak:
"om du nu inte ska spela nästa säsong så avsluta du iaf din karriär med ett snyggt mål."

att måla är meningen med livet..

känner behovet av att måla något!!! måste sluta jobba varje helg, vill till erikshjälpen och second hand-shoppa fina saker att måla om! ja jädrar vilken inspiration jag fick såhär en fredag 22.41...

när jag gick till jobbet idag kände jag bara ett hat mot människor, alla va fan i vägen, och det är inte okej att stanna och parkera med typ tre barnvagnar mitt i utgången. kändes inte som den ultimata jobbdagen då med detta människohat, men har bara haft underbara kunder idag, ofantligt roligt!
när jag kom hem insåg jag att det blir en till fredag framför på spåret, som en gammal ensam pensionär. så jäkla trist, men ska upp tidigt imorn. imorn ja, man kan bli glad av så lite, en vän som hör av sig i fredagsångesten. tänkte att det skulle bli den tråkigaste helgen på länge, inget the ark, inget paris... men det ser ut att bli fint ändå..

älska detta sms:

anna fimpen: 21.43, jag är full:) det gillar du va:)

HEJ JESUS!!

detta inlägg kommer handla om paris. jag skriver det till min kära syster. så risken finns att ingen annan uppskattar det. men jag ska skriva en lista. en lista med redan klassiska citat av anna/hanna(oxå kallad sexy bam-bam)/sofi... man kan av citaten tro att det inte är dom vassaste knivarna i lådan, och det är det väl egentligen inte heller. men det där men att tänka innan man talar var väl inget för den här resan....vi börjar med det som jag tror hanna älskade mest:

på kyrkogården:
anna: och där ligger jesus.. (många jesusbilder på gravarna)
sofi: ja se på fan..

vi är tydligen på jakt efter ett ställe som säljer glass som enligt hanna ska va viktigt att hitta:
hanna: (går fram till ett ställe som säljer glass) is this the place?
fransman: noo!

hanna efter en dusch i iskallt vatten:
alltså, jag kanske inte dör, men iaf frysa ihjäl...

på promenad i nattens paris:
sofi: vad är det där för läskigt? (pekar mot nått längre fram som jag tycker ser ut som nån form av statyer..)
hanna: ehh.. parasoll..

den här kräver ingen förklaring:
anna: jag kommer kolla på kartan så länge det är tänt, men när det är släckt gör jag inte det...

vi pratar sängar(eller...?):
hanna: han har en nittiocentimeters.




åh vad bra den är min vision.

datorn är tillbaka, lite mindre seg men bästa av allt: den låter inte längre som en dammsugare!!! får se hur länge den håller, den är ju trots allt snart tre år...men jag gör som allt annat, skjuter fram mina problem och beslut.

beslut ja, min chef berätta igår hur mycket hon vill ha kvar mig. jag älskar mitt jobb, men hatar denna stad. och hon förstod, och ännu en gång har jag tackat nej till en fast tjänst i norrköping. kalla mig dum men jag har faktiskt visioner i livet och dom innehåller inte att bli bekväm och va kvar i samma stad resten av livet med tre ungar och frånskild vid fyrtio...

dää va gött för mammaaa!!!

vår i luften och det får mig lite lycklig. men det som får mig ganska lycklig är att det är 38 dagar till åland.

karlstad va underbart och mia skäringer är fantasktisk. helt otroligt fantasktisk männsika! har hittat tre nya anledningar att flytta dit:
-alla offentliga toaletter är rena och städade.
-tågstationen är nära centrum.
- min framtida? klubb har snygga matchtröjor.

tackskanihahej

karlstad <3

middag och bio med jobbet igår, sjuuuuukt trevligt. jag blev nerröstad när jag ville se 127 timmar med james franco.. så det blev min låtsasfru. jag trodde den skulle va kass, men den va faktiskt rätt rolig. när jag om hem va spiderman 3 på tv, så jag fick mig en kvart med james franco ändå.. yeeeees! haha, fan va snuskigt det där lät såhär i efterhand...

imorn kl 8 bär det av till karlstad för innebandy, dyngkåt och hur helig som helst (förra årets födelsedagspresent från anna till mig), the ark, lite mer innebandy och så firande av annas födelsedag för två månader sen. och vin för tusan, glöm inte vinet. en ganska så bra helg som man säger så.

"nä nu äre enough liksom"

ibland krävs det så lite för att bryta ihop. ett borttappat kort, en dator som jag snart kastar ut genom fönstret, en kass dag där jag ändå inte kommer somna... känner en stress som inte är utav denna värld.

för och emot.

det är nu man inser en nackdel men att va själv och bo själv (ja förutom det där med att bli inlåst på toan och dö en långsam död)
-man borde helt enkelt ha en karl som kunde betala för en... (fast alla karlar är så jävla snåla...)

dö dö döööö.

fan, är så jävla besviken på mig själv. aldrig någonsin i mitt liv tappar jag bort nått. jag måste ha full kontroll över mina saker, ordning och reda, men va fan händer? jag har tappat bort mitt visakort och leg. fanfanfan, vart kan jag ha tappat bort det? helt sjukt. och så tar det fem dagar att få ett nytt, kul att man åker till karlstad på lördag...

RSS 2.0