emmabodafestival

det blir emmaboda idag, trots allt. det blir nog bra, men bättre väder tack. sist jag va där va det regnkaos. det va fyra år sen. en morgon vakna jag upp med huvudet i fem liter vatten. inte okej. 22.15 står johnossi på scen. det är det viktigaste. yeees!

dum av dig

fan vad jag gjort mycket dumma saker den här veckan. eller inte dumma, men osmarta saker. skönt att veckan är över. men antagligen kommer jag göra lika mycket osmart på emmabodafestivalen?

död åt sports camp

jag hatar sports camp nått så förlävligt. jag hatar alla som är med i den jävla sekten. och just nu hatar jag även kfum. och just ny hatar jag faktiskt oxå kfum dam! att bära sängar gör mig ännu mer bitter denna underbara söndag..

second hand

jag vet att det är jävligt konstigt att köpa saker bara för att det är kul att måla om dem. men jag kan inte låta bli! fast jag inte har plats med mer i min lilla etta kunde jag inte motstå att köpa ett litet bord för 20:- det är ju tokbilligt, och sen insåg jag att det kommer passa perfekt i hallen. lycka! och min sypall för 120:- kommer bli så het i guld.

ikväll blir det vin med sandy! yeees..

festival

ibland är det gött att kunna garva åt sig själv, men va faan hände igår egentligen? hahaha. bara så jävla galet.
och nästa vecka blir det galet, jag åker till emmaboda på festival. så underbart!

indien


till min fimp. snart två år sen. idag fick hon ett jättefult vykort med kronprinsessan och hennes karl. det kallar jag humor. men hade jag hittat ett vykort med en indisk pojk på (helst stående med en mobilkamera i vattnet) så skulle jag skickat det!

ibland

ibland är det kul att heta viveka och vara barnskötare. ibland är det kul att ljuga för folk man aldrig kommer träffa igen.

plan B.

då var det länge sen igen då. gör jag inget i mitt liv? händer det inget festligt? jo, men jag är fan aldrig hemma! och sa jag inte att förra veckan skulle bli jobbig? det blev den inte. för jag följde inte min plan. jag hade en sån jävla bra plan, men som vanligt är jag segast i världen på att följa en plan. jag ska ta tag i det idag. eller kanske imorn. senast onsdag!

rooney eller roney?

det här va länge sen!

måste fortsätta berätta om mina möten med jorun. det är så roligt. som vanligt drack vi öl, som vanligt träffade vi skumma typer, som vanligt ville jag prata sport men inte hon. jag frågade henne om hon visste vem wayne rooney va. då tänkte hon skämta till det lite: "aa det är han som är ihop med shanti roney va?" asnöjd över sitt eget skämt, hahaha! men sen överraskade hon mig genom att veta att ghana hade åkt ur VM precis, men när hon frågade om VM fortfarande va i sydafrika nu när ghana åkt ur var jag inte så impad längre. hahahaha! jorun och sport alltså...


rosé

jag sitter inne och dricker rosé och analyserar mina synder. fick en släng av panikångest förut men allt går över med lite vin. är bränd och härlig men vad gör man inte på sin enda semestervecka?
förresten så är mina största problem för kvällen vilken harryfilm jag ska se eftersom jag sett alla sjutusen gånger, samt att jag funderar på om jag är hungrig eller ej? livet är svårt ibland. nästa vecka kommer det nog bli ännu svårare....

munken

nu ska jag dricka öl med jorun:

när jag satt och kollade gamla bilder kom jag på ytterligare ett helt galet roligt minne med jorun från gymnasiet. vi var i romme och åkte skidor. eller ja, jag åkte skidor. det va första gången för jorun och det va så jävla galet! hon va fan inte bra, men hon lärde sig mer och mer sakta men säkert. när vi skulle dela en lift upp frågade jag henne säkert tio gånger om hon var klar och förstod hur man skulle göra. jo men det va hon, enligt henne själv. när liften väl kom minns jag knappt vad som hände mer än att vi båda låg ner i liftbacken och det va en jävla lång kö som bara stod och glodde på oss. HAHAHAHA! så underbart roligt...

kolla bara hur jorun (längst till höger) står!  hehe..

semester?

man skulle väl kunna säga att jag har semester en vecka... känns rätt gött!



en kväll med jobbet:


tre apor

imorgon ska jag dricka vin med den här damen minus hennes blonda hår:


RSS 2.0