att lära sig för livet, del 2

3. bjud aldrig en karl på en resa.
för det hinner alltid ta slut innan man får något tillbaka! sluta tänka på andra och tänk på dig själv. yees!
(bjud dom inte på någonting förresten, bara ta!)

att lära sig för livet, del 1

1. att lära sig uppskatta ensamheten.
har alltid haft så fruktansvärt svårt att va ensam. det är skittråkigt och jag blir så jävla uttråkad av att sitta här själv. men samtidigt blir jag så förslappad att jag bara ligger i soffan och kollar på skiten på tv:n. när jag egentligen skulle haft tid att göra massa saker. och eftersom jag är ledig nästan varje söndag blir det just då den här ångesten kommer.... om jag ska flytta till båstad nästa år måste jag sannerligen lära mig att vara själv, det är steg 1!

2. att sluta ha söndagsångest när jag inte är bakis.
finns väl inget att ha ångest för när man inte vart onykter dagen innan? ha! jävla söndagar. kan lika gärna jobba ju, hehe. jag måste verkligen hitta ett nytt intresse, en hobby. göra nått åt mina lediga söndagar (ja, då jag inte är bakis vill säga, då får man ha ångest!)

a visit to Vienna

underbart med en söndag utan att va bakis! häng i linköping hos becca igår, självklart med en harry potter, flammande bägaren. tjuter varje gång jag ser den. haha, sjuk..t

och nu svara airberlin äntligen i telefon så nu är min resa till österrike klar. 4-7 juni, så gött! min semester för sommaren...


"jag är värdelööös"

det är så jävla otroligt tråkigt att va ensam. dessutom är det tråkigt att laga mat till sig själv...

konstigt nog har jag inte vart speciellt trött idag på jobbet, och ryggen har inte värkt.. amanda på jobbet undra om jag gick på något.. hahahah!

reahets!

det är skillnad på norrköping och linköping. verkligen stor skillnad! nej det kostar inte 50 kronor när det står 50%! har folk inte lärt sig läsa? har jobbat 10-21 i norrköping idag pga. marknadsafton. lika mycket reahets som på coopet. folk vill ha saker gratis, folk står och river och sliter bland kläderna. jag stod och kollade ner på gina tricots reabord och bara förundrades över hur folk orkar!? dessa elva timmar gick ofantligt fort, men min rygg känns död. det jag vill ha sagt iaf är att folket är både vettigare och trevligare i linköping. diana frågade om jag inte skulle ta och bosätta mig i linköping? ja varför inte egentligen.. haha. jag går hemifrån nio på morgonen och kommer hem åtta på kvällen. jobbet gör mig jättetrött, men jobbet gör mig även mycket glad.

nu funderar jag på om jag är hungrig eller inte. jobb 10-19 imorn, borde väl sova, eller iaf läsa harry :)

365 dagar...

varför kan det inte vara för ett år sen just nu?

det är när man inte kan få det man vill ha det som mest.. eller?

trött och jävligt lat!

min stol står fortfarande omålad.. tre av fyra stolar är färdigmålade men jag får mig inte själv att måla den där stoljäveln. jag är inte bara jävligt trött, jag är lat oxå. jag sätter mig ner i soffan när jag kommer från jobbet, och kommer inte upp ur den. jag blir fast, mina ben vill inte gå. jag skulle vilja se på harry men orkar inte ens gå fram till tv:n... så fruktansvärt lat!

är ledig imorn och har tusen saker jag behöver fixa. men känner jag mig själv rätt kommer inte ens hälften hända. när blev jag så här? jag som älskar att ha allt uppstyrt.

hypokondri

fan. känner den här panikångesten komma nu. bara för jag har snackat hypokondri hela dagen med löken. jag känner nån slags stress och panik över något som jag inte vet vad eller varför. känner panik över saker jag gör, för jag vet att jag inte borde göra det. får panik över saker jag inte förstår, för att jag vill men ändå inte. oskön...t

nej, blir att koppla av med lite harry potter nu. underbart!

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

 


nejnejnej

fan det är nästan så jag lackar ur.. jag har en blogg för det är kul att skriva om saker som händer. mycket av det man skriver är internt. jag läser bara mina vänners bloggar, har absolut inget intresse av att läsa en helt okänds persons blogg. det ger mig ingenting. varför går då folk in på min blogg och ger mig dessa kommentarer:
Postat av: Emelie <3
Hej söt!
Nu tävlar jag ut en Sony Ericsson Vivaz telefon i min blogg värde 3800 kr.
Vill du vara med och tävla, så gå in och anmäl din blogg..
LYCKA TILL SÖTNOS <3
2010-05-21 @ 11:23:18 

varför skulle jag gå in på hennes sida? för att hon ska få högre läsarsiffror.... tack men nej tack, jag vill inte ha nån jävla sony ericsson.

KFUM NORRKÖPING <3


sista minuter som 22..

idag skulle perry fyllt år. katten skulle ha blivit sexton år. och just nu tillbringar jag mina sista minuter som tjugotvå med att ha bakat en kaka till mammi&pappi som kommer och fikar imorgon. först ska jag bara jobba tio timmar. idag jobbade jag elva... min chef sa när jag började jobbet att när man väl börjat där kommer man inte därifrån. känner att det stämmer ganska bra just nu, men jag gillart! jag är iaf ledig på fredag. herregud vad jag ska sova ut! är dödligt trött hela tiden, och idag bar knappt mina ben upp mig när jag stressade till tåget. det är bara för jag fyller tjugotre om en och en halv timme... yäää!

Jorun: min smartaste vän!

Jorun

jude law är med i en film på nian

han är heeeeeet

21:16Jag

åhh, kanske man borde kolla

21:16Jorun

absolut!

21:16Jag

fast jag kollar ju på hockey :)

21:17Jorun

hahaha....

21:18Jag

mycket bra underhållning, tjeckien-lettland

21:18Jorun

att välja hockey framför 2 timmar jude law.....det är för mig ett mysterium

21:18Jag

riktig klasshockey

21:18Jorun

vet du ens var tjeckien ligger?

hehe

21:19Jag

haha eeeh, asien va????

heheh

21:19Jorun

haha JAG har iaf ingen aning

21:20Jag

allvarligt?


billie the vision

Billie the vision and the dancers kommer tydligen till Linköping nästa helg, jag är peppad på att gå :) såg dom på emmaboda 2006, grymt bra band. men först är det Hoffmaestro imorgon. gött!

pengar gör en lycklig, tyvärr är det ju så. men just nu gör det mig lycklig för att jag ska boka en resa till apan och Österrike <3 och att efter tre års slit på coopet får man belöning. belöning för all lördagar till 22.00 och belöning för alla bakissöndagar till 22.00... yeeees!

just nu är det jobbet som håller mig uppe. jobbet är kul. alla där är underbara. men när jag kommer hem blir jag bara trött. trött och energilös, ensam och patetisk. därför tänker jag nu jobba imorn på min lediga dag för KFUM. sen ska jag jobba varje dag nästa vecka... ja just det, sen fyller jag år ja. ännu mer ångest.. haha.

Revenge is not a good thing Lilly.
Revenge is not a good thing Jessica.
She say's it feels so good to hurt me.
She say's it feels so good to make me cry.

grilla är väl meningen med sommarn?

har införskaffat mig en grill. (eller mammi betala) med tanke på förra resultatet av grillning på engångsgrill tror jag det blir succé. så välkommen hem till mig på lite grillkväll. när som helst.. hehe. ensam? nej, inte jag.. förresten bjuder jag på kaffe oxå i min nya heta kaffetermos från nordic. tack simon (köpt av presentkort från honom, när jag fyllde år, förra året! haha)

energin ja.. hypokondriker som jag är börjar jag undra vad felet är.. tröttare än tröttast, inte fan har jag målat nån stol. dock åkt runt hela norrköping i sex timmar. kolla klart hockeyn och sen sova.. kul tjej?

jävla karlar alltså....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/153kvinnordodade/article7107658.ab

jävla karlar alltså.... det är farligt med förhållanden!

sjuk eller trött?

har jag berättat att jag älskar ironi? ha! dagen börjar med att jag tänkte sova ut, efter dagar av sjuk trötthet,  (det är inte okej att somna 22.00 på kvällarna) vaknar 9, bara för att. datorn är segare än någonsin, mobilen dör så fort man ringer... underbart!
inte fan har jag nån frukost hemma heller.. ska dricka kaffe, i solen kanske? man kanske hinner med att måla sista guldstolen idag. ( var ju bara två månader sen jag köpte dom, haha) jag tror att jag ska bli så effektiv när jag har en ledig dag, men det slutar alltid med att jag inte gjorde ett skit, haha... jag är såå bra!
ironi ja.. måste köpa ett månadskort till tåget OCH en jävla cykel så man hinner till tåget.

söndagsångest

söndagsångesten är tillbaka.. yeees. måste lära mig att vara själv. att vara själv en bakissöndag. helvete vad svårt det är. har verkligen mått åt helvete dåligt idag. sovit bort hela dagen och nu sitter jag här och har tråkigt och känner mig som världens ensammaste människa. inte alls okej. den här veckan har inte vart okej. ilskan övergår till nånting annat.. eller är det bara så jag känner en bakissöndag?

hatar verkligen söndagar just nu....

sommarplaner

massa roliga saker att se fram emot nu, gillart brutalt. midsommar mest.. tänk er, jag har inte haft en riktig midsommar på år, alltid jobbat dagen efter. älska att byta jobb <3 midsommar kommer nu spenderas i sjöstugan, med marra & jenka och lite annat folk. gött! sen kommer min kära syster hem, jag hoppas att hon kommer bo hos mig i sommar för då har man nån som lagar god mat, yeees, hehe! och linköping, en sån härlig stad, såna härliga människor!

ikväll firade jag och jenka att hon fått nytt jobb. med lite öl. öl är alltid bra att fira med :) nu kanske man borde sova och invänta jobbet, heldag! ja vad annars ska man göra? jobba är ju meningen med livet. speciellt när man är ledig varje söndag. för på söndag bli det vårt obligatoriska spicy hot-besök. alltid en söndag på bakfyllan! värt! sen ska vi styra upp en filmkväll med vampyrfilmer. har ju lovat kim det, men frågan är om han vill va med oss nu när han blivit så förjävla mogen och bangar en ölkväll ;)

byta?


citat från sandra:
"Sofi... säger då det.. du måste ha brud istället! Hahah
a"
hehe.. hon gör allt för att få till det.

bakslag

ett bakslag kan inte komma ensamt, nejnej, då måste även cykeln bli snodd, mobilen måste krångla eller så vinner man inte serien.. ironi som vanligt. det är ju lika bra att ta all skit på samma gång. underbart!
jag skäms, jag skäms över mig själv....

hej då LG?

min telefon håller på att ge upp. batteriet dör varje dag, den stänger av sig själv när den vill. måste nog besöka 3 och se om man kan fixa en ny innan abonnemanget går ut. frågan är om man ska ha en iPhone? egentligen vill jag inte va som alla andra. jag vill ha min älskade LG. men iPhone är ju förjävla härlig. dock med sämst kamera. älskar min LG-kamera, den är grym för att va en mobilkamera. eller så köper jag en iPhone och en Samsung ST550. den har jag trånat efter sen jag fick mitt första VG. ;) får väl ge mig själv en försenad examenspresent. tid och pengar är ju allt jag har...

känner mitt begär efter Harry.. har tänkt på fången från azkaban idag. den är ju galet bra.

jag har bott i min lägenhet i 1 år nu, det är rekord för mig. jag som älskar att flytta. haha.. kommer ha svårt att lämna min lägenhet om det blir aktuellt. den är förjävla fin..

RSS 2.0