söndagsångest gånger hundra

känns inte som jag tillför något till någon nu.
jag hatar verkligen söndagar. förr i tiden gjorde jag inte det, då jobba jag alltid söndagar, sen gick man hem och sov. nu är jag alltid ledig söndagar. och mår jag inte dåligt fysiskt (bakis) så är det psykiskt. (ännu en förlust)
att jobba är alltså meningen med livet. och mitt liv går ut på att åka buss, åka tåg, jobba, stressa till tåget, cykla hem, sova, träna och sen va ledig på söndagar och ha ångest.. kul liv.

förresten måste jag bort härifrån snart. den här staden gör att jag dör lite varje dag.

är det han på riktigt i filmen..?

men helvete! varför sätter jag mig själv i dessa situationer gång på gång? jag är ju inte bra på det, jag vet ju liksom inte hur man gör. allt som oftast blir det bara stelt, konstigt och ångestframkallande. jag som trodde sommaren hade lärt mig något?

jag tvinga emma att köpa en magi-meny när vi va på bio ikväll. för man fick en harry potter-kortlek!! jävlar vad fin den är min kortlek...
emma fick mig att brista ut i ett brutalt garv på bion (vi såg cornelis):
e- alltså, skratta inte nu..men är han död?
s- hahahhaha, förlåt... men ja det är han.
lite senare...
e- men hallå, är det han på riktigt i filmen..?
s- VAA? HAHAHAHAHAHAH...
där dog jag lite.. haha, det är svårt att sluta skratta när man inte får det. typ som i en tyst biosalong.

magi är makt

jag ska nu börja läsa sista harry potter-boken. för tredje gången! kalla mig sjukt nördig eller bara jävligt uttråkad...

dödsångest!

okej, nu har jag ångest. verkligen grov ångest, dödsångest. jag läste att tandvärk kan vara hjärtinfarkt. jaha, så nu ska jag dö. jag har även sjukt ont i huvudet så det är väl en tumör? förut var jag yr så jag har väl säkert nån form av sjukdom... sjukt rädd för att dö. men jag är mest rädd för att dö ensam. vilket jag kommer göra i min lägenhet om jag nu dör av min tandvärk. undra hur lång tid det skulle ta innan nån börja oroa sig? fan, jag måste hitta nån att bo med...

jag längtar till julen..

nej, jag är inte sjuk, jag längtar faktiskt till julen. NÄSTA jul. för jag och bönan från värmland bestämde nyss att vi då kommer infinna oss i vietnam. så jävla grymt! nu ska jag bara lägga upp nån form av planering över det hela. spara pengar, bestämma sig vart man ska flytta osv...

är på god väg till min sämsta säsong..

vad är det som händer med min kropp? jag har aldrig vart skadad förut men tydligen är det denna säsong som ska skita sig helt. är det inte en tumme eller ljumsken så har jag fått nån form av sträckning i låret. det suger! matchen idag gick så jävla kasst. i alla matcher har jag typ vart kass. jag kan inte springa när jag har ont. och springa är ju det enda jag egentligen kan... men man kan inte bänka sig själv. för vi är ju typ bara alltid tio spelare. whaaa, är det söndagsångesten som kommer fram? ingenting är roligt just nu och jag är bara arg hela tiden..

bakdag, städdag, ledig dag. alltså göra-ingenting-dag...

idag har jag köpt mitt första och sista julpynt. en indisk elefant. så långt kunde jag sträcka mig. den passar in i mitt hem. det gör inte tomtar eller annat skit.

jag skulle verkligen ha behövt städat idag. men istället har jag bakat. BAKAT! så jävla onödigt...

vissa tangenter på datorn går inte att trycka ner så bra. jag gissar på att det ligger nån form av mat under som försvårar det hela. hela datorn är seg. jag behöver alltså en datanörd. som jag hade. min TV krånglar, bilden försvinner. jag behöver alltså en elektriker. som jag hade. mitt liv är byggt på IRONI!!!

om två år smäller det!

okej, som jag har dragit ett par gånger så har man ju vissa krav på en framtida karl. typ:
-gröna ögon
-mörkt hår
-lång
-helst spela innebandy (sportintresse duger oxå)
-gilla harry potter
men nu har jag kommit på ännu ett krav.
-jag behöver en man som kan laga mat till mig. det skulle va guld värt att nån gång i sitt liv komma hem utan att behöva laga mat alltså!

hur märker man att sofi persson är onykter:

jo, det finns några enkla punkter att kika efter.
1. jag pratar bara om harry potter, hur underbara filmerna är, för att inte tala om böckerna, och alla borde se&läsa. jag berättar gärna allt som händer plus lite till men blir arg om du snackar skit om harry..
2. jag försöker värva dig till KFUM, dam eller herr spelar ingen roll. spelar ingen roll om du är dålig eller dum i huvudet, jag älskar alla på fyllan. (dessutom kan jag komma med förslaget att du får ligga med ALLA i damlaget)
3. jag berättar gärna innerligt om hur vi förlorade serien på målskillnad förra säsongen och sen blir jag arg över det.
4. jag umgås med 91:or... hehehehehe.

fan, jag måste börja lära mig att uppföra mig. och! jag har sagt det förut: sluta dricka vin!

dom där jag kommer från

vi åkte till stockholm för att se håkan och bo på en båt. jag gillar fortfarande inte stockholm men jag gillar håkan.
att vi sen såg pelle från the hives gjorde inte saken sämre. sveriges snyggaste karl, (delad plats med moneybrother)


dags för mig att ge ett tips...

Indibandi Zmurfs (särskrivet) la till mig som vän på facebook. dom har bloggen med östergötlands fulaste bloggnamn. det är inte okej att heta indibandizmurfs och försöka att få innebandyn till en mindre mesig sport, eller att fånga en större publik. så nej, pga. det vill jag inte bli eran vän. fast jag råka trycka ja först, men tog bort dom fort som fan. dessutom har grabbarna (antar att det är karlar bakom den?) ingen koll! dom tippar våran match mot boxholm på lördag.. och utnämner tre heta spelare:
1. Sofi Persson, KFUM Norrköping
2. Kristin Karlsson, Boxholm
3. Linda Boiart, KFUM Norrköping
jättetrevligt att få va med på denna lista såklart, om det inte bara vore för den lilla detaljen att jag faktiskt inte ska vara med på matchen.....!

att följa ett råd...

jaha, nehe... tar ett glas rött för att förhoppningsvis kunna somna gott. för fimpen avråder mig från att börja ta sömntabletter. ;) så då går vi på vinet... för fimpen hon ger bra råd hon, dom ska man lyssna på...
tackskanihahej

dö måndag, dö!

har ett gäng dementorer över huvudet... så känns det just nu.

det är inte okej att min tumme fortfarande gör ont efter fyra veckor och det är inte okej att jag hostar så jävla hårt att jag får ont i huvudet. men skit i det nu för på lördag är det håkan och jag får träffa min bästa böna <3

yeah baby yeah

varför blev jag mer bakfull av fyra öl i fredags än en 80-talsfest igår med vin, öl och drinkar? det är den där jävla ölen på munken som gör det...


drömtydning...

i förrgår drömde jag att jag och madde åkte rulltrappa och ramla. så nu kan jag inte åka rulltrappa med henne på jobbet utan att börja skratta. inatt drömde jag om en sak jag ofta drömmer nuförtiden. men jag vakna arg. och på riktigt är jag ju lite arg på denna person. men det är ganska skönt, för det är lättare att somna arg än att somna besviken. för det är så det känns just nu, någon form av likgiltighet. och det är så jävla skönt!

ännu en gång intalar jag mig själv att hitta en hobby. hallå, det är tredje inlägget ikväll. jag har FÖR mycket tid för att tänka och då blir det hundra inlägg och massa skit som ingen bryr sig om. snälla nån, rädda mig från dessa hemmakvällar? för just nu sitter jag och tänker på att min största skräck är att fastna i hissar och att världens skönaste känsla är att göra mål....

allt handlar om att vinna.

och att brynäs vände och vann gjorde min kväll. jag kände lycka i kroppen.

80-taleeeet

okej. nu har jag testat mina kläder till 80-talsfesten. och jag vet inte om det är okej att va så ful? jag har ångest över detta. jag är född 87, jag kan INGET om 80-talet. va man så fruktansvärt ful?
fast skjortan är ganska festlig. och så lite plast på det?

får väl helt enkelt dricka mycket vin så man inte inser hur förjävlig man ser ut?

tro och kristendom, det är fina grejer det...

min fråga ikväll är varför jag har fått hem denna tidning:
livsfrågor och kristen tro.. är det min nya grej?
nehe.. så läste man lite längre ner och ser varför den passar mig:
det fanns även ett givande test:

tjing tjong anneli

ska börja ta mer kort. jag köpte ju en ny kamera för att jag skulle ta mer bra kort. så nu blir det dagens outfit och kort på alla påsar efter jag har shoppat och allt annat sånt tjejigt.. eller inte. ironi för dig som inte förstått det.
men just nu är jag ungefär lika sliten som jag ser ut:
notera gärna min brutala utväxt, min snea näsa och mina ojämna ögonbryn.
trevlig tisdag!

såg nyss sista avsnittet av i anneli. festligt program men ibland blev det så fasligt pinsamt. ni vet sådär så man sitter och skäms själv. för att folk är så mesiga att dom inte förstår hur världen är..

vem,vad,varför,när,hur,vart?


RSS 2.0