aldrig nöjd, jag är aldrig nöjd.

ska ta en kaffe och försöka bli nöjd över livet. whaaaaa. men det är svårt när det känns som man skulle kunna sova en månad, en efter en försvinner mina singelvänner, eller när man inte hittar tiden för nått annat än att jobba, ta sig fram&tillbaka från jobbet och vänta på tåg som aldrig kommer. men nytt år betyder mer jobb i norrköping. det är bra för jag är trött på att pendla i denna vinterkyla. men jag gillar ju linköping. kluven tjej. jag ändrar mig om mina framtida val typ varje vecka. först hade jag bestämt mig för att flytta till linköping. sen börjar jag fundera på båstad igen. veckan efter det är jag mer än sugen på karlstad. finns ju inget som håller mig kvar här egentligen? förutom jobbet då, jävla jobb. varför är du bra?
/aldrig nöjd tjej.

jag gillar nyår

nyår för många år sen:

mitt liv består av hets

det va länge sen jag kände en sån här trötthet! min kropp behöver vila men när ska det finnas tid för det i den här hetsen?

fram och tillbaka.

jag ser livet sakta komma tillbaka, jag är inte längre döende, mitt finger håller på att läka!
julen är snart över, det är nyår och ja, jag kan väl påstå att jag mår ganska bra. ganska.


det här är min tid

jag kan räkna upp minst tio dumma/osmarta saker jag gjort detta år. det är skönt att året snart är slut. nu skulle jag kunna sitta här och skriva att nästa år ska minsann bli bättre och bla bla bla.. men det kommer det säkert inte bli, så jag nöjer mig med att 2010 är slut snart.

jomen, en bra jävla fredag.

det finns så mycket jag vill säga till en mängd olika människor, men jag finner inte ord. jag orkar liksom inte.

en av alla mina chefer sa till mig att aldrig skaffa förhållande. för att jag kan alltid jobba. en annan människa sa att mitt jobb är mitt förhållande. det är fan sant. men jag gillar mitt förhållande. jag får ut det jag vill av min partner (jobbet) och jag tror min partner (jobbet) uppskattar mig. det är det en kvinna vill ha!

har tagit en fredagsöl med jorun och sandy. en fredagsöl som blev till en pubrunda till black lion, manesa och asken. asken är det nya munken. sjukt bra!

köttbullar skulle va gott...

jag gillar ju inte julen och jag gillar inte julmat speciellt mycket. jag är lite småsjuk och därav har jag ingen aptit. men ändå har jag vart sugen på julmat hela dagen? vafan...

någonstans långt inne kände jag lycka.

okej, jag vet att jag bara klagar hela tiden. men! man får det när man mår dåligt. förutom mitt handikappade finger som jag typ intalar mig själv att det kommer att självläka..? så är min tandvärk från helvetet tillbaka. jag orkar inteeee!!!!! blir att leva på panodil hela veckan, yeees.

helgen va underbar, faktiskt. det va så jävla roligt i lördag att jag skrattar bara jag tänker på det, hela kvällen och natten va helt störd! men lägenheten såg ut som hej kom och hjälp. blött på hela golvet, godis överallt, glögg på hela spisen, rödvin i hela hallen? haha, jag har inte ens städat klart än, vad fan hände liksom?

ta mig tillbaka

idag är det två år sen vi åkte till indien. 10 dec. skulle kunna ge vad som helst för att vara där i jul iår igen.


hon som inte tål blod

igår skar jag mig brutalt i fingret. idag har alla fått höra min smärta. igår fick jag panik för jag tål verkligen inte att se blod, min första tanke va: "vem ska köra mig till sjukhuset" sen fick jag lägga mig ner för yrseln och då kom panikångesten.. om jag tror att jag ska dö av ett sår i fingret och oroar mig för att det behöver sys, vad skulle då hända om jag verkligen skada mig allvarligt? kommer jag ligga och förblöda på golvet? den här paniken satt i hela kvällen och jag kunde inte somna...? jag vet att det är sjukt larvigt, men jag är verkligen rädd för smärta. antagligen för att jag aldrig har upplevt någon större fysisk smärta i mitt liv. nåja, mitt finger gör iaf ont och jag vågar inte titta på det av rädsla för att svimma. haha, modig tjej!

jul, jul, hatiska jul.

nu vet jag vad det andra var som inte va okej:
-alla dessa jävla julskivor. alla jävla såkallade artister ska släppa en sån där hemsk julskiva, med samma låtar år för år. allt för att få in så mycket pengar som möjligt. det är INTE okej!

om man har en dålig hårdag vill man väl inte skylta med det?

jag ska berätta vad som inte är okej:
-att ha en mössa där det står "bad hair day" på. jag har sett dessa mössar hela tiden idag och dom är så sjukt irriterande och fula.
-sen var det nått mer men det har jag redan glömt bort. jag återkommer!

har för mig att jag önskade mig tid i julklapp förra året. det behöver jag inte iår. iår vill jag ha ett bättre minne och harmoni i min kropp.

bönfest

den här bilden möts jag av varje gång bönan ringer. varje gång hon ringer blir jag lite lycklig, för bilden är så fantastisk. idag ringde hon och sa att vi ska gå på KFUM-fest imorn. B-lagsfest med damutveckling. jag vart fan peppad! för tid och pengar är allt man har. jag har pengar och bönan har tiden!

smart


det går framåt, det gör det faktiskt. och jag borde inte förstöra det..

RSS 2.0