tres bien

jag har idag laddat upp foton och ätit godis. godiset åt jag mest för att jag inte hade nått annat till frukost. nu börjar jag få ont i huvudet och är sjukt trött. tror det är för att jag just bara ätit godis. och ändå fast lagt in och upp tusen foton har jag ändå inte hunnit med parisbilderna. men paris va fantastiskt. helt underbart, nästan vår och man kunde sitta ute med en cafe noir! skulle kunna tänka mig att bo där..


det här fick mig att skratta lite i all besvikelse

rågher: men rörde ni inte om i laget xå?
sofi: bara lite i tredje
rågher: oki.. de va väl Löken som gick vilse så jag trodde de va förändring
sofi: hehehehhehe

världens bästa bilder?


världens bästa bilder? aee, vem vet. men det är iaf världens bästa kfum <3

kan bli galet på lördag:


att allt det bästa inte hänt än.

det känns lite dött i tankesmedjan just nu. jag jobbar, tränar, gör dåliga matcher, undrar varför jag ens spelar innebandy, undrar över smärtan i foten, skjuter upp allt jag egentligen behöver göra, jobbar lite till. just nu lever jag för att åka till paris nästa torsdag, åka till berlin i sommar och åka till vietnam i jul. tackskanihahej.

musiken slutade aldrig

ikväll känner jag för att dricka vin och lyssna på håkan hellström och prata och berätta allt man känner. men istället sitter jag här och kollar på mina växter i fönstret som dog inatt för att fönstret va öppet. jag dog lite oxå när jag vakna imorse och kände att det hade vart öppet hela natten.
har haft en bra helg. bättre än på länge faktiskt, trots att vi förlora. det är så jävla trist att det ska avgöras av domarinsatsen, igen! men jag släpper det nu. har lovat mig själv att sluta bli uppgiven och frustrerad.

nya visioner

ibland känner jag att jag lever och håller hoppet uppe bara för att jag har bestämt mig för att komma härifrån. dagarna går sakta men veckorna går fort. jag vill flytta nu men blir stressad av att tiden bara springer iväg. sen slog mig tanken, tänk om allt skiter sig? att jag blir kvar fast jag inte vill, lever samma liv, samma saker varje dag fram och tillbaka. då blir jag rädd. jag måste börja planera!

danmark

har funderat lite över min kärlek till danmark, eller främst köpenhamn.
-första mötet var i gymnasiet när vi va på modemässa, åt mexikanskt och leta hela kvällen efter netto så vi kunde köpa billigt vin.
-andra danmarksminnet är henke. heta henke i indien, han var en fin guide, trots lite svårigheter med att höra vad karln sa. men vi nickade som om vi förstod och log över hans skönhet.
-senast i köpenhamn var förra hösten. jag älskar staden, jag älskar dom fina husen. jag funderar på att åka dit efter sommaren, nån som är på?

är det såhär livet ska bli?

upplever möjligtvis den tråkigaste perioden i mitt liv just nu. det är skit att jag känner så, jag brukar försöka se saker positivt men det går inte längre. har vart helt trött och utslagen i en vecka nu och kryddar det med lite feberperioder. har ingen aptit och lagar aldrig mat längre. jag önskar på ett sätt att jag bara kunde dra idag, samtidigt som jag inte orkar med allt som måste fixas.

kraftlös..

kanske dags att hälla i sig lite kaffe för att bli människa igen. igår sov jag hela dagen, hela jävla dagen. totalt utslagen. fick i mig typ tio vindruvor på morgonen, sen tvinga jag i mig lite gröt runt 22... nu är jag helt kraftlös men jobbet kallar.

röda kvarn

jag ska åka till paris och träffa en het fransman!!!!


RSS 2.0