vems fel var det nu igen?

jag tycker som plura. man kan alltid skylla på att det är en fyllegrej. man kan alltid skylla på alkoholen. det är mitt mantra i livet.. eller...? fast om man inte har har druckit denna alkohol, vad ska man då skylla på? bitterheten, ångesten, ensamheten, åldern? allt jag behövde var en människa att prata med men som alltid blev det bara så fel.

vaknade med en smula ångest imorse. men hallå, det är ju faktiskt söndag så ingen är väl gladare än jag? söndag=innebandydag!

susie..

jag skulle kunna skriva en bok om det.
"vi ses i min boook!"

yääää

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig
Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

ironi..

snälla gud ge mig en bra natt. jag har sovit så jävla kasst senaste nätterna. jag behöver en dra dag och en bra match. kanske behöver lite mental coachning anna johansson!? få ta och ringa min blivande(?) tränare...

ironi är ju som alltid min bästa vän. ironi är när nyckeln går av i cykellåset så cykeln är fastlåst i cykelstället. ironi är att jag försöker göra inbrott på min egen cykel vid resecentrum. tången från ikeas verktydslåda är så jävla kass så där står jag och ser ut som en dålig tjuv.  men vill ni veta vad det mest ironiska är? att jag verkligen hetsspringer ner till tåget ikväll för att hinna med det och så är det ändå FÖRSENAT!!!

?

kan man bli mer uttråkad av sig själv?

kraftlös...

jag är tröttare än tröttast. jag har nog aldrig varit såhär trött i min kropp. det tar verkligen emot att gå upp ur sängen på morgonen. min hals gör ont och min kropp är varm. men jag skulle inte kalla mig sjuk, bara lite sämre än vanligt va?

jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

i vissa lägen är det bäst att hålla käften, just nu är det ett sånt läge. men jag vet inte om jag kan. jag vet inte om jag har gjort rätt val. det äter upp mig innifrån. men som vanligt är det så jävla mycket tomma ord...

nostalgi...

... i göteborg. kanske världens bästa stad?

vad har hänt med sofi?

adam säger att han inte känner igen mig längre, för att jag bara ligger och sover. jaha, men det kanske man gör halv fem på natten när man har match dagen efter? hehe.... ska ringa honom på lördagnatt och hetsa! får icke glömmas.

för jag är faktiskt peppad för lagfest. (fast vi ska göra nått så hemskt som att bowla) jag har nog lärt mig att om man avstår från att va full några helger kan det faktiskt bli kul. yeeees!

vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.

vissa dagar känner jag mer och mer att jag måste bort härifrån. att jag vill flytta dit jag inte känner nån och börja om. ny gata och nytt innebandylän. andra dagar är jag ganska nöjd med livet på nygatan. eller jobbet. jobbet får mig att tveka om att flytta nästa år. för att det är så satans kul. men jag behöver komma härifrån. tiden går så äckligt snabbt. det va ju mars nyss och examen, nu är det snart nyår och jag är mer osäker på mina framtida val än någonsin.

middagsbjudning.

tisdagar har blivit lite av min och apans middagsbjudnings-dag. idag är det jag som står för maten och husrummet. gött med två lediga dagar i rad, det va länge sen. men med lediga dagar kommer stressen med att hinna med allt som måste göras på lediga dagar! jag måste lära mig njuta av lugnet. att bara dricka kaffe hela dagen och gå omkring i morgonrock..

svag människa.

jag är en svag människa. i huvudet men mest i kroppen. det känns idag dagen efter match mot solfjädern. dom brukar alltid spela hårt men helt ärligt var jag rädd igår. rädd för att kapten skulle få in en tackling och mina tänder skulle slås ut.. hehe. jag hoppas att jag fick lite revansch mot målvakten som tack för hakningen i DM. för jag tycker mitt mål var lite förnedrande... nu ska jag vila min kropp i två dagar.

personlighetstest.

Anna Johansson den 12 oktober kl. 16:52 Anmäl
Varmhjärtad, noggrann & populär - Bjuder på kärleksfullt potatismos när man är som hungrigast. Noggrannt gjort med exakt mängd lagom smör i.
Populär är detsamma som snygg = behöver inte kommenteras
Sätter andras välbefinnande framför sitt eget - i hopp om att nångång få nåt tillbaka gör du gärna nåt som kanske inte är det bästa för dig, men det bästa för nån annan. 
Stark pliktkänsla - ja, du har väl jobbat på coop? 
Ansvarsfull - du tar ditt ansvar och gör mål. och även om du säger att du är dålig så vet jag att du inte är det.
Värdesätter traditioner och trygghet - julafton, nejtack! vin på en lördag, jatack!
Vill vara till nytta för andra - ställer gärna upp, och hoppas egentligen att det var fler som gjorde detsamma
Behöver uppmuntran för att må bra - vem fan gör inte det?
Välutvecklat sinne för form och funktion - titta på ditt hem!

.

tack för att du lyssnar på mina ångestattacker <3 min coach i livet ;)

att dö av stress...

SLUTA STRESSA SOFI PERSSON! jag kommer snart avlida av stress och ångest om jag inte börjar ta det lugnt.
eller iaf gå in i den där väggen som mer än 1 person nu har påpekat....

101010

10-10-10. det borde ju vara min dag. 10 är mitt nummer. men det är absolut inte min dag. min tumme gör ont, mitt knä gör ont och jag saknar den härliga känslan... jag hatar verkligen att förlora men jag är en bra förlorare. jag visar aldrig mina känslor på plan eller efter matchen. men när jag kommer hem kommer ångesten och jag kan inte va annat än besviken på mig själv.

jag vet att jag låter jävligt bitter och tråkig. men så är livet. jag försöker iaf inte försköna mitt liv och tillvaro. jag är ärlig och står inte här och säger att "jotack, allt är bra"  när det faktiskt inte är det. livet slår dig på käften och det är bara att slå tillbaka. just nu är mitt liv inte så jävla rockigt. för ett år sen var det just innebandyn som höll upp min fasad. idag, ett år senare är det jobbet...

vad jag bryr mig om nu är att du då ser det hur smutsigt livet blivit.

vi är lika du och jag. vi gillar att såra varann. vi tar varandra för givet. vi kan inte funka ihop. men vi kan heller inte släppa taget. vi finns för varann men vi borde egentligen bryta helt. för att orka. för att leva. vi borde testa, för att se att det aldrig kommer bli bra. vi borde testa att va trevliga mot varann men vi älskar att få varandra att må dåligt. att se smärtan som vi ger varann. vi gör varandra besvikna. men vi saknar varann...
jag tror faktiskt att det enda rätta vore att flytta härifrån!

för kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva...

waaaaahhh...

är man desperat när man spanar in en karl och sen inser att det är ett gammalt hångel från typ 2004?

förresten fick jag inte va med på u-lagets match för att coach är rädd för att vi ska bli skadade..? jag tar lite frukostbuffé på det..

vin

jag sa en gång i tiden att jag skulle sluta dricka vin. men istället har jag börjat dricka rööödvin!
hur har jag någonsin tyckt att det var äckligt?

laddare till salu!

kommer ni ihåg dom den där tiden då man var ledig på lördagar? inte jag! men på lördag är jag ledig,ofantligt konstigt.. då ska jag möjligtvis spela match med u-laget, bra skit!

jag höll på att dö förut.. en kastanj föll från ett träd typ tre centimeter från mitt huvud. okej dö var väl att ta i men jag tror att det hade gjort ont.

vissa samlar på trosor från sina erövringar.. jag samlar på sony ericsson-laddare.. jag har aldrig haft en sån mobil men ändå har jag tre såna laddare? en är hagges, en tror jag är simons men den tredje vet jag inte? nån som saknar en laddare...?

förresten.. finns det nån med jobbigare röst än carolina gynning? jo, möjligtvis sofi fahrman då. man vill bara skjuta henne när hon öppnar munnen.

precis dom nyheterna jag vill vakna upp till..

när man går in på nt.se möts man av dom mest sjuka nyheterna:
-En älg har setts till på olika ställen i centrala Norrköping under lördagen. Polisen hoppas på att den självmant ska återvända till skogen, men älgen verkar av allt att döma vilja hålla sig kvar i stan
-41-åringen slog flickvännen i ansiktet och misshandlade henne även med en ananas.(såklart i finspång)

jorun har återigen visat sin skicklighet inom geografi när hon undrade om tunisien är en stad?

mitt framtida barn

om jag någon gång i mitt liv får en son funderar jag allvarligt på att döpa honom till harry. harry persson kanske inte klingar så fint, så därför måste jag även hitta mig en engelsman med ett vacker efternamn. bra plan!

mitt mål idag var att sova till tolv. jag vakna elva.. jävla oflyt hela tiiin!

förresten kan jag även tänka mig en göteborgare. jag vill flytta till göteborg!

RSS 2.0