torres

va fan torres. här sitter jag med din matchtröja och inte fan kan du göra mål. och så blir karln utbytt. och jag känner på mig att spanien kommer åka ur, dom kommer nog förlora på straffar.

tack gud för att även jag har fel ibland! jag borde nog bli ihop med david villa istället. vilken målskytt! men torres har ju minst en match till på sig att göra mål. om han får spela??

straff från gud!

som straff för att jag har haft en riktig midsommar med fyra dagars ledighet har jag fått tusen myggbett. jävla sjösjuganmygg! dom kliar som fan!! men har haft mysiga kvällar med tävlingar, sång, dans, eld och hets! älska att alla är så tävlingsinriktade att till slut så hatar alla varann, allt för att vinna. haha.

midsommar vid sjöstugan

en riktig midsommar:





"jag vill leva kristinaaa"

ibland tro jag på allvar att jag har flera personligheter. att jag är en smula schizofren. vissa dagar kan jag känna ett hat. sen är det bara ingenting.

johnossi. det är kärlek. i höst kommer dom till norrpan.. ännu en anledning till att det kan få bli höst.

jag tror att jag måste komma härifrån. först då kan jag nog börja leva igen. men först kanske några dagar i sjöstugan gör susen..?

för att jag kan!

jag är så jävla spontan. jag köpte en ny kamera. bara för att jag kan! bara för jag är värd det, det har jag vart sen mitt VG i marknadsföringstentan. och bäst-i-klassen-på-ekonomitentan. känns som det va år och dar sen jag pluggade ju..

kände ett sånt extremt sug efter innebandyn igår. jag har glömt bort känslan av att göra mål. jag vill känna den nu! två månader uppehåll och jag vill träna mer än någonsin. jag vill vinna med 15-0. jag vill bli assad av Z. jag vill se löken göra ett av sina berömda mål. jag vill se becca på utvisningsbänken. jag vill se cizzi fiska framför målet. jag vill se bönan sätta den i krysset. då är allt som det ska va. vet ni vad det är jag sitter och skriver? att jag vill ha höst nu.

alla älskar kfum

jag fick rätt. det blev en galen kväll, på många sätt. jenka va galen, galet rolig. nu måste jag gå ut och få luft. och andas.

oflyt alltså...

här snackar jag om att äta oliver och dricka rött. men vad gör jag? dricker vitt och äter kött... vin är för underbart gott. imorn blir det tre apor hela kvällen med kära kfum <3 eller jaa.. iaf dom elva som kommer från herr&dam. kan bli en helt galen kväll!

börjar bli grymt laddad för midsommar. marra tjatar varje gång vi träffas.. "ohh vad kul det ska bli, eller hur. det är så kul att du ska följa med.. hoppas alla kommer va roliga, ohh.."

att lära sig för livet, del 4

6. lära sig äta oliver.
det gör man på finare tillställningar har jag hört. så då måste man ju lära sig i hopp att att bli bjuden på sånt. eller...? kanske passar bra till rödvin?

effektiv...

jag gjorde det. jag målade klart stoljäveln. det blev så jävla snyggt! och så va vi i parken och njöt av solen. sen förlorade spanien och där förstördes min dag.... godnatt!

att göra ingenting!

JAG ÄR LEDIG IMORGON!!!! jag borde egentligen fira med att vara uppe hela natten men känner jag mig själv rätt kommer jag snart lägga mig och läsa harry potter och somna gott efter två sidor. imorgon ska jag göra INGENTING. förutom att jag lovat mig själv att måla klart stoljäveln...

återigen har jag pratat sport med jorun, hon sa nått så korkat, men nu kommer jag inte ihåg vad. skyller på att jag druckit två öl.
tackskanihahej.

att lära sig för livet, del 3

4. börja uppskatta rödvin.
behövs väl inte mer förklaring. det är liksom vuxet att dricka rött....

5. börja äta mat vid köksbordet.
varför ha ett köksbord när man aldrig använder det. att äta middag vid köksbordet känns familjevuxet. jag kan ju sitta där själv och...mysa. perfekt!

förr

för ett år sen:

LÖRDAG 13 JUNI 2009

allt är för sent.

jag tänkte på håkan. och på dig. 

Du säger att kärleken, aldrig var till för dig.
Att du aldrig känt vinden, högt över trädtoppen.
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.
Varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt. Natten lång om du älskade en gång.
Och kanske älskar än, spelar den nån roll? Nej, kanske ingen, kanske allt egentligen.

bitter

är så otroligt bitter idag. och igår. känns som jag bara vill sätta mig ner och gråta. helt utan anledning...känns som jag bryter ihop av minsta lilla. söndagsångest fast man inte är bakis. det var ju det jag INTE skulle ha. lära sig för livet ja...

det smärtar nått fruktansvärt i mina armar efter det jävla sängbärandet idag. helvete så ont det gör redan!

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

"det är inte dig det är fel på, det är mig..."

har länge funderat på varför jag har såna problem att få ett förhållande att funka, och varför dom tar slut av så sjuka anledningar. fyra förhållanden sen jag var 17. jag har liksom aldrig vart ensam förren nu.
- karl nr. 1, 17 år. väldigt oseriöst och inte mycket att snacka om. jag gjorde slut pga. -->
- karl nr. 2, 18 år. slut pga. "han ville inte slänga bort sin ungdom" tack för den!
- karl nr. 3, 19 år. det längsta men samtidigt det sjukaste. "jag har kommit ifrån mina vänner i finspång, blablabla" en jävla massa skitsnack för anledningen var förutom otrohet att karjäveln träffat en annan. (att han sen avverka en ny tjej var tredje månad var ju inget konstigt alls.)
- karl nr. 4, 22 år. "jag tror inte du kommer att trivas med mina vänner" nej för det är ju svårt att lära känna nån man aldrig träffat...
vad är då gemensamt med dessa? varför har det inte funakt? jag har testat både äldre och yngre, seriöst och mer oseriöst. nära och längre bort. det blir liksom aldrig bra, jag kräver för mycket eller så tröttar jag ut dem. känner mig bara jävligt bitter just nu.

så bitter att jag börja tjuta när karl nr. 2 av en händelse ringde nyss och sa att han utnyttjat mig. han har använt min mail till nått skit på aftonbladet. jag bröt ihop och börja grina, hur bitter får man va? haha... han tyckte det va konstigt att jag blev sur för det? karlar...

en annan tanke som slagit mig i min ålderskris och bitterhet är att jag har 7 år kvar till 30. jag vill ha barn när jag är runt 30, men jag vill ha vart tillsammans med den blivande fadern i 5 år innan barn ska bli till. då måste jag alltså träffa karljävlen i mitt liv när jag är 25, alltså har jag 2 år på mig. 2 år går ju läskigt fort. knepigt...

att det sen är VM-krönika -94 gör ju inte att man grinar mindre. jävla sport. var är fimpen när man behöver henne på msn? hehe...

parken

Den här stan som gör mig så hög
Den här stan kan få mig så låg
Den här stan får aldrig nog
Av saker som går sönder
Tyckte de sjöng som änglar när jag kom
Men jag måste ha varit galen
Vad var det som verkade så stort?
Vad var det som kändes så magiskt?

Jag har varit vilsen Lisa
Allt har gått helt åt skogen
Med mina stora drömmar
Dem flög som satelliter
Jag har varit vilsen Lisa
Men jag har tänkt på dig då
I fönstret lyser solen
Och du är nästan vaken

wien & krems

jag överlevde att flyga själv. jag var dödligt nervös innan, men sysselsatte mig med att läsa harry och försöka undvika att tänka på att jag kommer dö varje gång det kändes som planet gungade lite. sen somna jag gött! väl framme mötte jag upp apan och bjöd på lite presenter. fredag & lördag upplevde vi wien med restaurangbesök, marknader, slott och labyrinter. sedan for vi vidare till krems med tåget fullastat med ofantligt jobbiga barn. vi besökte en liten stadsdel där det va vinfestival. (därav tog det en timme för att få en liten macka med tillbehör, haha) träffade på österrikes vindrottning, trängdes i en liten säng, åkte mer tåg till dürnstein, (åkte mer än en station gratis, gratis är gott, haha) upplevde översvämningen vid donau. jaa, man hinner med mycket på några dagar i österrike. mycket uppskattad semester :) tack apan!

nu är man tillbaka till jobbet. jobbar typ 8-19, 9-19 dom närmsta två veckorna.. när ska man hinna tvätta då?


österrike






munken

fan ta munken och deras öl. jag bli jämt så sjukt bakis när jag vart där. fem öl igår och så har jag vart död hela dagen idag... inte alls okej!

jorun är för rolig, hon är den mest ickesportintresserade människa jag känner. igår prata jag sport med karlar medan hon raggade som aldrig förr, haha. idag undra hon om "landslaget kommer möta zlatans lag" hehe, då fick jag vänligt men bestämt berätta att barcelona inte är ett landslag, men hon förstod inte riktigt ändå. hahaha. när jag påpekade att en kille som spela fotboll i folkparken hade en liverpooltröja undrade hon "är det där beckham spelar?" när jag sen läste sportbladet och sa att söderling vann igår, ja, hör och häpna, då visste jorun att det handla om tennis. hon sa att det va mycket lättare att kolla på, det va ju bara två på planen då, i fotboll är det ju så många att hålla koll på, hahahhaha.

mina roligaste minnen från skoltiden med jorun är:
1. när hon skulle ta potatis med vantarna, mattanten blev arg och sa "men du kan ju inte ta potatis med händerna?" då vart jorun rädd och undrade "varför inte?" hehehe...
2. när vi efter en utekväll skulle åka taxi till söderköping. jorun mådde inte så bra, så taxin va tvungen att stanna för att hon skulle få spy. taximannen var väldigt rädd för att hon senare skulle spy i taxin och frågade nervöst om hon verkligen var klar när hon sa att hon va redo att åka. haha!


RSS 2.0