kontrakt från fimpen...


innebandycup

vi kom ju inte sist iaf! sjukt roligt, sjukt trötta, men vi kommer bli sjukt vältränade! SPONTANAPPLÅD! klapp klapp klapp. jag va sjukt dålig i tre matcher, okej i en. men va fan det är ju början av säsongen. målen kommer iaf. och assist, va fan hände där? den här träningsvärken som är i benen idag är inte av denna värld. det smärtar varje steg man tar. men jag gillart, önskar bara att vi hade vart mer än en avbytare. jag är inte gjord för att spela med en avbytare!

trötta spelare 05.45, jajjemen.

jag är full när jag är full.

anna: du är så söt när du är full <3
sofi: jag är skitjobbigt när jag är full men åhhähh vad jag är full när jag är full
jajjamen, älska fyllesms. men det är ju härligt att jag känner mig själv så bra. jag vet att jag är jobbig när jag är full och jag vet att jag är full när jag är full... smart tjej. men jag kan inte låta bli att skratta åt mig själv. igen. kräftfest=jobbfest=fullfest! jag lyckas alltid. osmart men roligt. tvinga apan att hämta mig i linköping. det va en rolig färd hem. jag hetsade om konstiga dokumentärer och antagligen yra jag väl om harry potter med? jag som tänkte att det skulle bli skönt med en nykter helg, alltså en nykter vecka. men nej, spriten kan inte gömma sig för mig. är helgen uppbokad för innebandy tar vi festen på torsdag istället.

och idag fick jag post. jag skratta så jag grät, allvarligt var det roligaste jag sett på länge. ska ta kort på det och lägga upp. men det tar vi en annan dag. cup imorn och vi har en pokal att försvara? klockan ringer 5.10 och jag fick ångest när jag ställde den. laget före jaget..

"i can be your hero babyyyy"

haaha, nyss kom hero med enrique iglesias på tv. får mig direkt att tänka på peace&love 2006. det va så galet, sjukt och ganska mesigt! men en karl som sjunger för en, yäää....

och så är jag ju en sån jävla svag människa, jajjemeeen! men okej. alla får ju säga sitt!

"hej, här lever jag med mina ödlor"

dom här jävla dokumentärerna på tv alltså. "livsfarliga husdjur" känns bara så sjukt uppenbart, bor du med farliga ödlor eller galna apor klart som fan det slår tillbaks, du blir uppäten eller apan biter av dina fingrar, meeeh... visa nått bra på tv tack!
fast det finns ju dock en dokumentär som är sjukare än sjukast! den handlar om objectum sex, alltså sex med objekt. en bro, ett staket eller varför inte berlinmuren? när man ser detta folk som har relationer med eiffeltornet och sover med ett staket! får det mig att undra vad fan morsan till denna människa tog för knark när hon var gravid..

det är konstigt hur det skiljer på människor och människor. hur olika man värderar saker. när innebandyn börjar går allt annat åt sidan för mig. endast jobb kan hindra mig från att träna eller spela match, och det är konstigt för mig att folk inte känner suget efter träning..?

jag har en vision!

jag ska:
- sluta vara full varje helg. (tack gud att innebandyserien drar igång snart så man inte "får" bli apfull!)
- hitta nån bra bok att läsa så jag kan somna på kvällarna (för nej, jag kan inte läsa om harryböckerna,igen)
- gå till banken för att hämta ut mina skattepengar, hela tusen kronor. yää..
- försöka fixa så jag kan träna iaf EN gång i veckan i höst.
- försöka fixa ledigt nästa lördag. DM DM DM!
men orken? tiden? latheten...

hp.

HARRY POTTER ÄR MIN BÄSTA VÄÄÄN

tjugotre år, tre månader och tre dagar...

..så gammal är jag faktiskt. igår kände jag mig äldre än någonsin. efter matchen! före matchen va jag ganska okej, sådär härligt bakfull när man inte orkar bry sig om nått. men efter våran 4-1-seger mot finspång med nio utespelare varav tre forwards som aldrig spelat med varann var jag DÖD! mina ben föll ihop när jag kom hem och jag somna som ett djur! vakna vid åtta och va så sjukt bakis, ska det va såhär? är det såhär att bli äldre? för då vill jag inte va med....

vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.

jag underhåller mig med att titta på extramaterialet till harry potter och halvblodsprinsen. alltså.. jag bli nästan lite kär i neville longbottom. eller, jag bli typ kär i alla. dom är ju så fantastiskt sköna. jag bara sitter och garvar för mig själv. tillochmed draco malfoy är ju gullig? ååh, små barn...

från lycka till ångest. jag får ångest av norrköping och jag får ångest av den här jävla augustifesten. en gång om året tar norrköping hit dom sämsta artisterna till rix fm, tar fram massa skit och säljer på marknaden, och får alla bönder från småstäderna att komma in till storstan för att dricka öl och dra runt på stan. det ger mig sån satans ångest. jag vill inte beblanda mig med dessa människor! kan vi inte bara dra nånstans?

att lära sig för livet, del 5

7. säga upp kontakten.
göra sig av med folket som bara tar energi utan att ge energi tillbaka.

att tortera sig själv.

varje dag är en plåga. varje minne är en plåga. facebook är en plåga. jag försöker intala mig själv att det här faktiskt är det rätta. att jag redan skulle ha gjort detta för två år sen.

förövrigt upplever jag denna sanslösa tomhet igen efter att ha läst ut sista harry potter-boken igen. jag kommer på psykbryt efter sista filmerna. vad ska man då längta efter?

sova mer än man är vaken.

vakna 12.30. åt. somna runt 16.30, vakna 18.30. nu skulle jag nog kunna somna igen och sova hela natten. lagfest med fem personer gör en trött. norrköpings uteliv gör mig trött. trött för att det är så jävla pissigt! nu börjar vi gå ut i linköping istället.

jobb är meningen med livet

jobb jobb jobb jobb. ledig söndag denna vecka. sen jobb jobb. ledig söndag nästa vecka. så ser det ut nästan varje vecka. men det är annorlunda här, helt utan jobbångest. jag lyckas alltid hamna på jobb där man får jobba så galet mycket. jag har aldrig haft en riktig semester. aldrig en riktig sommarsemester. men vila kan man göra när man dör.

imorn är det höst. för imorn börjar hänget i innebandyhallarna. då börjar livet igen. yeeees! och nästa helg dammar vi av matchstället och ser till att vinna mot finspång! ååh vad jag längtar!

"då blir det krig"

hahahahha, prata med apan förut och hon berättade om en konversation på facebook. när jag såg den själv kunde jag inte låta bli att skratta högt. ett hångarv! så nu funderar jag att dricka vin bara för att våga och komma på en jävligt dryg kommentar! ååh, jag har så roligt åt mig själv...

112

Samtal 3

(Operatören): Sos 112 vad har inträffat?

(Kvinna som skriker): Nu är jag så jävla förbannad, här har man lagat mat i över 1 timme och han säger att det smakar skit.

hahaha. EXAKT sådär bitter kommer jag bli när jag är 50+.. hahahaha

för långsamt för snabbt men aldrig i takt.

nej, det är för mycket som ska göras på för lite tid! jag är en stressad människa. utan att veta varför. men jag är bara så trött, både i kroppen och själen. att få till en tur till karlstad verkar nästan omöjligt. varenda jävla helg är upptagen både hos mig och fimpen. men det är just en tripp dit som min trötta själ behöver. jag behöver karlstad och goda råd. kanske lite vin och baguetter med skagenröra. och så skulle jag ju hitta en karl där ja..
men ikväll får jag nöja mig med, ja just det, harry potter. skräll! att läsa om sista boken var en jävla bra idé från mig.

jag ljuger så bra

jag lovar dyrt och heligt att jag ska va nykter denna helg!! det löftet gick så jävla bra. trädgårn i fredags och utgång och avskedsfest med bönan igår. hur dålig får man va? och så jobb idag. och söndagsångest! fan vad jag hatar söndagar. nu är jag bara så galet trött. jobb hela veckan. ledig lördag och söndag. ge mig...


slutet på en saga

Töm ditt rum
På tonårstankar nu
Du sa: Gör ditt val
Ta ett självständigt beslut

fan ta dig och dina jävla hot!

försäsong.

tessan is back in KFUM-tröjan! bjuder på en bild från åland 07. HETT! dags för nedräkning snart va? typ nio månader kvar, yeees!


imorn börjar försäsongen. INNEBANDY! inne. tvåmål. som jag har längtat! fast vi inte har nån tränare, men det skiter jag i. för jag vill göra måååål! och jag behöver verkligen träning efter denna lata sommar med massa massa vin och massa öl...

meningen med livet

sa jag att vin va meningen med livet? det är fel, mat är meningen med livet! mat är underbart gott och nu är jag mätt som aldrig förr. fast när jag tänker efter lite så är nog vin meningen med livet. det är bara det att jag är så fasligt trött på vin efter emmaboda. jag lovar dyrt och heligt att jag ska va nykter denna helg!!

emmaboda <3

tre dagar festival, steg före och festligheter.


RSS 2.0