sova?

fan va konstigt livet är egenligen. man halkar in på ett jobb lite sådär. sen helt plötsligt ska man jobba på två andra ställen oxå.. ja, som jag brukar säga, vila kan man ju göra när man dör! har inte återhämtat mig från åland, behöver sova men jag åker från ett jobb till ett annat. men jag gillar´t. jag är fan bra!

när jag kom från tåget idag, stressad som fan, hittar jag inte cykeln vid resecentrum. fanns ingen tid att leta eftersom jag skulle till jobbet. men helt ärligt trodde jag att jag blivit helt senil. när jag gick dit efter jobbet fanns den fortfarande inte där! nån jävel har snott min cykel. av alla sjutusen cyklar har nån snott min. min skitdåliga biltemacykel. precis vad jag behövde. tid och pengar är ju allt jag har. speciellt när man just slutat plugga....

åland <3

åland va precis lika galet, roligt, sjukt, onyktert som alltid. en ålandslista är på g. just nu är det bara massa jobb och ingen ork. tröttheten efter helgen är där hela tiden. fär väl vila på söndag.. eller?


dagens ålandsbild...


imorn drar vi, så läskigt kul! det är fan allt jag har och säga. ses efter helgen! kfum <3

vem fan är eva?

jag hade ett missat samtal förut, kvinnan hade lämnat ett meddelande: "det är Eva från KRIS, jag behöver prata med dig om hundarna, ring mig när du hör detta. hej!" va faan? vem är Eva och va fan äre för hundar hon snackar om? haha. sjukt!
på tal om sjukt kul såg jag en så ofantligt kul sak i sportbladet, jag satt och skratta högt i lunchrummet.
"det är ett dammmoln över London. de har städat prisskåpet på Emirates." så jävla roligt. det är min humor det! hehe... jag skrev det i ett meddelande till Simon, han svara inte först så jag vart rädd för att han va sur på mig, senare gick jag ett svar: "väldigt roligt"
två dagar till åland, jag har laddat upp med öl.. nej jag menar energidryck, så man orkar matcherna? hehe.

dagens ålandbild

världens bästa jenny. som kommer va grym back iår ;)

jag och mammi ska äta på en indisk restaurang idag. därför lägger jag upp en bild på våra ko-mpisar på calangute....kärlek.

warren

hagge har köpt nya hörlurar, ett jävla tjat om hur bra och snygga dom är. dom är vita och helt vanliga. och jag påstår att han ser ut som warren i den där mary...  heheh.. så sjukt kul. ska ta en smygbild på honom när han har dom på sig så ska vi se likheten.

festival?

jag måste verkligen köpa nya kaffekoppar åt karln, han har två, endast TVÅ koppar. två fula vanliga vita med öron,  hatar koppar med öron. och så klart va dom inte diskade nu när jag skulle dricka kaffe ( som blev svagt, hatar att göra kaffe på okända kaffebryggare, det blir aldrig bra första gången, dock är jag jävligt nöjd över att det va en julkapp från mig.) jag kanske borde donera några av mina tjugo koppar som står och väntar på at bli använda? neej, dom är ju så fina, dessutom är det kul att köpa nytt. förresten borde jag köpa nya glas till honom oxå, finns inte två av några, alla är olika! haha, sjuk...t.

det känns ofantligt tråkigt att inte kunna åka på emmabodafestivalen nu i sommar, hade sett fram emot det. men jag sa att jag kunde jobba hela sommaren och känner inte att jag vill begära ledigt på ett nytt jobb. även om det säkert skulle gå, min chef år så grym! grymt bra alltså :) jag fick inte mindre ångest när jag fick ett mail om att Billie the vision.. och I'm from Barcelona kommer dit. jävla oflyt helaa tiiiin. kommer det bli min första sommar utan en festival? har vart på nån varje år sen 2005. kanske dags att växa upp? haha...

moneybrother, en sån underbar artist. länge sen jag lyssna på honom, men nu när han va med i mauro&pluras kök fick jag ett sånt begär. jag har ett sånt starkt minne som sitter i som jag alltid tänker på när jag hör denna karl. rommeresan med de geer, inget speciellt egentligen, men det är alltid det först jag tänker på.

På en sekund genom din blick jag frös så kändes gammalt tjat bara så meningslöst
Så varför ligga här själv varje natt när du kan ta på mig som ingen annan kan
Har du hört, dom tror vi klarar några dar
Att vi kanske kan ha några få veckor kvar
Men hur skulle dom förstå
Dom vet ingenting om oss


åland närmar sig..

nu är det nio dagar till åland. ofantligt kul, har dock ingen ålandsbild för dagen då jag befinner mig i linkan! jag börjar hitta bättre och bättre här, bra gjort sofi...

känner nån slags panik över något, jag vet inte vad..? ska ta mig ett glas vin nu. lugna nerverna ;)

dagens ålandsbild...


adam ringde inatt runt fyra, därför får han va med på dagens ålandsbild :) lilla lilla adam är bara 16 på denna bild, 2006 :) haha.  och jag är 18. haha! tolv dagar kvar.

snart ska jag baka en kaka och bjuda bönan, vi ska fira våra nya jobb. och idag är sista dagen till 22. lycka! sen kommer min karl hem och det är bra...

tack, men nej tack!

för tre veckor sen var jag på en jobbintervju för ett jobb jag efteråt inte ville ha. dom skulle höra av sig efter helgen men ingen hörde av sig så då antar man ju att det inte bli nått. idag, cirka tre veckor efter ringer den här kvinnan mig och erbjuder mig jobbet. det va gött att kunna säga "tack, men nej tack, jag har redan fått ett annat jobb!" att det tar så lång tid innan dom hör av sig får mig att tappa tron på företaget. dåligt!

igår var en bra dag. idag är en bra dag. nu är det fjortor dagar kvar. herrejävlar vad det ska bli kul!

nej men då kör vi igen då, det kommer bli fantastiskt! vi är ju liksom bra ihop :)

dagens ålandsbild...


det här bilden är ju så fantastisk. hagge är så fantastiskt glad på varje bild från detta år, åland 2008. då prata jag med den här karl första gången. :) två år sen, det är läskigt hur fort tiden går.

igår skrev jag på uppsägningspappret, shit. den upptäckte jag att jag har 30 dagar semester som jag inte tagit ut, gött med dom pengarna!

dagens ålandsbild...


sexton dagar kvar <3

tröttare än tröttast!

nej, det funkar inte att vara såhär trött längre. vad gör man för att bli pigg? äter vitaminer? jag har vart ledig i två dagar och blir helt förslappad! att jobba är ju ändå meningen med livet? jag gillar att jobba, men ändå vill jag va ledig hela tiden, men när jag är ledig blir jag trött, men när jag jobbar är jag oxå trött. va faan! att jobba varje dag har blivit min grej de sista veckorna. men snart blir det ändring på det. men snart är det sommar och då ska vi dricka öl på världens bar!

idag är det 18 dagar kvar till åland och jag är riktigt sugen på innebandy.
men idag ska vi gå på hockey, det va galet länge sen jag va på hockey. spännande!

dagens ålandsbild...


i love cooopet

det är rätt kul att jobba ibland. speciellt när lina är där och förgyller kvällen!


sen hitta vi en mycket intressant bok. där kan man lära barnen och vilka yrken som är manliga och vilka som är kvinnliga. för en doktor måste ju vara en man, och ett butiksbiträde är ju ett lite sämre yrke och inte så välbetalt så då måste det ju vara en kvinna? eller? eller! det är ju bra att vi lär barnen rätt och fel. (ironi för er som inte har fattat det än)

igår fick jag det fetaste och största påskägg jag någonsin skådat av herr hagvall. jag kunde inte sluta skratta för det va så fantastiskt stort, haha. jag gillar överstora saker :)


velar? jag?

nu har jag två dagar på mig att tänka och bestämma mig. hur kan man bestämma sig på två dagar? jag ska nog ta och skriva den där för&nackdelar-listan! men nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag jobba fyra timmar men få betalt för åtta, jotack, det duger åt mig.

1 april 2009

borta.

jag har sån jävla ångest.


fimpen däremot. hon är bra.

haha, detta skriver på min förra blogg för EXAKT ett år sen. hehe :)

minnen av aprilhimlen.

jo men ja, jag är ganska nöjd med saker just nu, konstig känsla :) nytt jobb ger mig nya krafter och tålamod. är på ett ofantligt bra humör idag, yeeees! det är vår, det är 22 dagar till åland, fast jag tror nästan det är våren som får mig så lycklig, våren är människans bästa tid. dessutom luktar det gott när jag kommer hem tack vare påskliljor från mammi :)


sen är det alltid lika spännande att komma hem och se att man fått ett vykort från sin kära syster, det ena är fulare än det andra, haha, här är dagens post:


jag gillar verkligen april, verkligen. det är så mycket som händer i april, så mycket bra, förutom att det blir varmare. bönorna fyller, åland <3 massa massa massa bra, sa jag att jag älskar april?

RSS 2.0